Char-Grillowana polędwica wołowa z Chimichurri trzy zioła

Char-Grillowana polędwica wołowa z Chimichurri trzy zioła
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Char-Grillowana polędwica wołowa z Chimichurri trzy zioła spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 30g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, miętę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Char-grillowane żeberka z pieczoną szalotką i masłem ziołowym, Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri, oraz Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Do ahead: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
1
Połącz pierwsze 8 składników w blenderze; blenduj aż będzie prawie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj 1/4 natki pietruszki, 1/4 kolendry i 1/4 mięty; mieszaj do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MiętaMięta
3
Dodaj pozostałe zioła w 3 kolejnych dodatkach, pureeing aż prawie gładka po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
4
Do ahead: może być wykonany 3 godziny wcześniej. Cover; chill.
1
Odstawić wołowinę w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Przygotować grilla (wysokie ciepło). Osusz wołowinę ręcznikami papierowymi; pędzel olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Posypać całą przyprawą rub, używając całej mieszaniny (powłoka będzie gruba).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Umieścić wołowinę na grillu; sear 2 minuty z każdej strony. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej. Grill uncovered aż do natychmiastowego odczytu termometr włożony do najgrubszej części rejestry wołowiny 54° dla średnio rzadkich, przesuwając wołowinę do chłodniejszej części grilla w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu, i obracając od czasu do czasu, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść na talerz; przykryć luźno folią i odstawić na 15 minut. Cienko pokroić wołowinę w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Podawać z sosem chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
7
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz od tienda.com.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn