Cerveza-Taco rybne z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem

Cerveza-Taco rybne z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Cerveza - Tacos z rybą w panierce z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 952 kalorie, 51g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka octu jabłkowego, piwa, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Cerveza-Taco rybne z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem, Szybka sałatka ogórkowo-cebulowa marynowana, oraz Piwo Poobijane Tacos Rybne.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek olejem w połowie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F. rozgrzać grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W średniej misce wymieszać 1 szklankę mąki, kminek, cayenne i sól. Powoli ubijaj piwo, aż będzie gęste, ale nie cieknące. Rybę najpierw zanurzyć w pozostałej mące, a następnie wsadzić do ciasta. Smażyć partiami na złoty kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
KminekKminek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Osuszyć na papierowej, podszytej płytce.
5
Tymczasem grilluj tortille na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać rybę w tortillach z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
OgórekOgórek
RybyRyby
7
W średnim rondlu zagotuj ocet, cukier, wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać cebulę i ogórek i nadal gotować kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
CebulaCebula
9
Zdjąć z ognia, dodać chile, i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Lekko ostudzić, a następnie schłodzić pod przykryciem, przez co najmniej 1 godzinę.
11
Wrzucić pomidora i kolendry, 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomidorPomidor

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn