Bułka Z Masłem Jabłkowym

Bułka Z Masłem Jabłkowym
Potrzebujesz lacto ovo wegetariański deser? Bułka z masłem jabłkowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 242 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś masło jabłkowe, melasę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Bułka Z Masłem Jabłkowym, Bułka Z Masłem Jabłkowym, oraz Ciasto Cynamonowe Z Masłem Jabłkowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść białka w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Wyłóż nasmarowany 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem i nasmaruj papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posyp 1 łyżką mąki i 2 łyżkami cukru; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
3
W dużej misce wymieszaj pozostałą mąkę i cukier; dodaj cynamon, proszek do pieczenia, imbir, goździki i sodę oczyszczoną. W innej misce ubij żółtka, masło, melasę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
żółtko Jajażółtko Jaja
CynamonCynamon
MelasaMelasa
MasłoMasło
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj do suchych składników i ubijaj, aż się połączą. Ubij białka na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty; złożyć w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 375° przez 12-14 minut lub do momentu, gdy ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu. Ostudzić przez 5 minut. Obróć ciasto na ręcznik kuchenny posypany cukrem cukierniczym. Delikatnie zdejmij woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PiekarnikPiekarnik
7
Zwiń ciasto w stylu galaretki ręcznikowej, zaczynając od krótkiego boku. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Rozwiń ciasto; rozłóż masło jabłkowe do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Zwiń ponownie. Przykryj i schłódź przez 1 godzinę przed podaniem. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn