Bułeczki z serem pleśniowym i wołowiną
Ser pleśniowy i Roladki z wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chrzanu, soli, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups.
Instrukcje
Połączyć majonez, ser pleśniowy, chrzan i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce; przykryć i przechowywać w lodówce 30 protokół.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posyp stek solą i pozostałym 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodaj stek na patelnię; smażyć 4 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić 5 minut; pokroić na 1-calowe kawałki.
Połącz sałatę, pomidory i cebulę w misce.
Rozprowadzić po 2 łyżkach mieszanki majonezu równomiernie na każdej tortilli. Podziel stek i mieszankę sałaty równomiernie między tortille; zwinąć.