Bułeczki daktylowo-klonowe
Daktylowo-klonowe bułeczki mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 175 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz sól, daktyle, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Klonowe Bułeczki Daktylowe, Bułeczki Daktylowe, oraz Klonowe bułeczki z dyni z klonową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w misce; pokroić w margarynę blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodaj daty; Wrzuć dobrze.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 4 lub 5 razy. Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 12 klinów, kroić w, ale nie przez, ciasto.
Piec w 400 przez 15 minut lub do złotego koloru.