Bulgur Pilaf w strąkach grochu
Bulgur Pilaf ze strąkami grochu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, olej sojowy, groszek cukrowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, oraz Bulgur Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać bulion, wodę i tymianek do wrzenia. Mieszaj z bulgurem. Przykryć; dusić 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając, aż bulgur będzie miękki i wchłonie wodę.
Tymczasem w 8-calowej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać groszek cukrowy, paprykę i cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Mieszaj mieszaninę grochu snap do gotowanego bulguru.