Budyń S ' mores
Budyń S ' mores wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Ten deser ma 643 kalorie, 13g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, kakao w proszku, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 38%. Spróbuj Ciasto Budyniowe S ' mores, Budyń S ' mores, oraz Ciasto Budyniowe S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz cukier, skrobię kukurydzianą, kakao w proszku i sól.
Ubij w 1/2 szklanki mleka i żółtek do wymieszania i wygładzenia.
Pozostałe mleko wlać do dużego rondla i zagotować na średnim ogniu.
Ubijając energicznie i stale, wlać około 2 szklanki gorącego mleka do mieszaniny cukru.
Wlać mieszaninę z powrotem do rondla z pozostałym mlekiem, dobrze ubijając.
Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, stale mieszając, aż będzie gładka i zagęszczona, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić wanilią i 1/2 czekolady. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Podzielić budyń między 6 ramekinów 1-cup lub budyń filiżanki.
Pozostałą czekoladę umieścić w misce zabezpieczonej przed działaniem mikrofali i podgrzewać na wysokiej temperaturze przez około 30 sekund, mieszając co 10 sekund, aż do rozpuszczenia.
Umieść krakersy graham w torbie ziplock; seal bag. Użyj wałka do ciasta, aby zmiażdżyć na okruchy.
Wierzch każdego budyniu posypać krakersami graham i 5 miniaturowymi piankami.
Skropić roztopioną czekoladą i podawać.