Polenta-placki rybne z pikantnym sosem pomidorowym
Polenta-placki rybne z pikantnym sosem pomidorowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 6,85 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 392 kalorie, 38g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, filety z halibuta, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto polenta z kokosem z sosem potrójnie jagodowym, Polenta z pikantnym sosem pomidorowym, oraz Pikantne ciasta rybne z sosem mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek i chile i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
3
Dodać pomidory i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, o 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i wodą i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodać estragon i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
(duża Tuba)
5
W rondlu, przykryć ziemniaki wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dobrze odcedzić i lekko rozgnieść ziemniaki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
7
Rozłóż polentę na talerzu. W robocie kuchennym połącz rybę, czosnek, pietruszkę, kolendrę, sól, kminek, jajko i zmiażdżony czerwony pieprz i pulsuj, aż ryba zostanie grubo posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Polenta
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
¼ łyżeczki Oregano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
8
Przenieść do miski i złożyć ziemniaki. Uformować mieszaninę w dwanaście 2-calowych ciastek (1/2 cala grubości); płaszcz z polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Polenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
W dużej patelni nonstick podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać połowę ciast rybnych i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Przełożyć na talerz. Powtórz z pozostałą 1 łyżką oleju i ciastek rybnych, regulując ciepło, jeśli ciastka stają się zbyt ciemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
12
Placki rybne podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z ciepłym sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.