Budyń czekoladowy Espresso z orzeszkami pinii: Sanguinaccio

Budyń czekoladowy Espresso z orzeszkami pinii: Sanguinaccio
Budyń czekoladowy Espresso z orzeszkami pinii: Sanguinaccio może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kakao w proszku, śmietana, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń czekoladowo-cynamonowy: Sanguinaccio, Ciasto Czekoladowo-Oliwkowe Z Orzeszkami Piniowymi, oraz Tarta czekoladowa z orzeszkami piniowymi przepis.

Instrukcje

1
W misce wymieszać proszek kakaowy, mąkę i cukier. Powoli ubij trochę mleka, aby utworzyć pastę, a następnie dodaj pozostałe mleko, aby uzyskać cienkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Przenieść do dużego rondla i, stale mieszając na średnim ogniu, powoli doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia, dodać startą czekoladę i espresso i wymieszać, aby dobrze wymieszać. Gdy czekolada jest całkowicie stopiony, wypełnić 6 (6-uncji) ramekins cztery piąte pełne, i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Każdy z nich przykryć bitą śmietaną i posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
5
Podawać natychmiast lub schłodzić do czasu potrzebnego.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn