Grillowane warzywa sałatka Farro może być tylko przystawka szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś sól, liście szpinaku dla niemowląt, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Farro z pomidorami i grillowaną cukinią, Niedzielna Kolacja: grillowane ogony homara z ciepłym Farro, pieczoną kukurydzą i sałatką z pomidorów, oraz Zupa warzywna z soczewicy i Farro.
Instrukcje
1
Spłucz farro pod zimną wodą. W rondlu 2-quart, wymieszać 2 1/2 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać farro; podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
3
W razie potrzeby odcedzić i odstawić.
4
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Paprykę, szparagi i pomidory posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Papryka
6
Paprykę i szparagi umieścić w Koszyku grillowym lub bezpośrednio na stojaku grillowym. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 7 do 9 minut, obracając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, dodając pomidory w ciągu ostatnich 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Szparagi
Pomidor
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
W małej misce, wymieszać ocet z czerwonego wina, sok z cytryny, skórka z cytryny, musztarda, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Sok Z Cytryny
Skórka Z Cytryny
Musztarda
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podawać, wrzucić farro i szpinak w 3 łyżki dressingu. Ułóż farro na półmisku i umieść grillowane warzywa na wierzchu.