Bruschetta z białą fasolą, suszonymi pomidorami i bazylią

Bruschetta z białą fasolą, suszonymi pomidorami i bazylią
Bruschetta z białą fasolą, suszonymi pomidorami i bazylią może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wypełnione olejem suszone pomidory, liście bazylii, płatki chili i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Minestrone z suszonymi pomidorami i białą fasolą, oraz Jagnięce Golonki Z Białą Fasolą I Suszonymi Pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę dobrze opłukać, a następnie umieścić w rondlu 1-quart. Przykryć wodą do 1 cala na szczycie fasoli. Na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia. Natychmiast wyjmij garnek z palnika, przykryj i przytrzymaj przez 1 godzinę. Zmienić wodę; dodać połowę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 ząbek czosnku i liść laurowy. Gotuj fasolę na niskim poziomie. Gotować na wolnym ogniu przez około 40 minut lub do miękkości. W ciągu ostatnich 10 minut dodać 1/2 łyżeczki soli. Zamieszaj ostrożnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć z ognia i trzymać w rondlu z płynem do gotowania, aż ostygnie. Można to zrobić 1 do 2 dni przed podaniem i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Rozgrzej patelnię grillową lub kuchenną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pieczywo grillować z obu stron, aż będzie chrupiące. Bądź ostrożny na dużym ogniu, ponieważ chleb łatwo się pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podczas gdy chleb jest grillowanie, na patelni saute na średnim ogniu, tosty pokrojony czosnek w oliwie z oliwek. Gdy będzie lekko złocisty, dodaj płatki chili, gotuj przez 10 sekund, a następnie dodaj liście bazylii. Zrób to ostrożnie, ponieważ bazylia może rozpryskać trochę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Łyżką z rowkiem przełożyć fasolę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać 1 do 2 łyżek płynu do gotowania fasoli (lub płynu z fasoli w puszkach) i wymieszać. Trzymaj się. Dostosuj konsystencję, w razie potrzeby, z cieczą fasoli, trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola KonserwowaFasola Konserwowa
6
Gdy liście bazylii zwiędną, usuń mieszaninę z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
7
Dodać suszone pomidory i posiekaną natkę pietruszki. Wymieszać i wymieszać przyprawę z sokiem z cytryny, do smaku, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Lekko przesuń pozostały ząbek czosnku na 1 stronie chleba. Ułóż tosty bruschetta na półmisku i skropić pozostałą oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Każdy kawałek wymieszać z kawałkiem mieszanki pomidorowo-fasolowej, następnie równomiernie podzielić ricotta salata na mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Ser Ricotta SalataSer Ricotta Salata
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
9
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn