Biały sos Barbecue i marynata

Biały sos Barbecue i marynata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj białego sosu Barbecue i marynaty. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 16G białka, oraz 44g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę marynatę. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, majonez, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Letnia Marynata Limonkowa / Sos Barbecue, Chiński Sojowy Bezglutenowy Sos Barbecue Marynata, oraz Biały Sos Barbecue.

Instrukcje

1
Ubić razem 8 pierwszych składników do wymieszania. 1/2 szklanki sosu podawać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieść kurczaka w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i dodaj pozostały sos. Zapieczętuj i obróć, aby pokryć kurczaka; schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Wyjąć kurczaka i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
4
Grilluj kurczaka zgodnie ze wskazówkami poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać gotowanego kurczaka z zastrzeżonym sosem 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
SOSSOS
1
Umieść 2 filiżanki hickory, mesquite lub inne zrębki w środku dużego kwadratu z wytrzymałej folii aluminiowej; złożyć w prostokąt i uszczelnić. Dziurkowanie w górnej części opakowania. Rozgrzej jedną stronę grilla, pozostawiając puste centrum przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieścić opakowanie na ruszcie do gotowania nad nieoświetloną stroną. Grill, przykryty pokrywą grilla, 2 godziny i 15 minut lub do zakończenia (170). Baste zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Bezpośrednie gotowanie: rozgrzej grill na małym ogniu, pod 300, przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ułożyć kurczaka, skórkę do góry, na ruszcie do gotowania. Grill, przykryty pokrywą grilla, na małym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub do momentu zakończenia. (Nie przemieniaj się w tchórza.) Baste as directed.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Gotowanie pośrednie: namoczyć 2 szklanki zrębków hickory w zimnej wodzie przez 30 minut; odcedzić. (Wióry do grilla gazowego nie są moczone wodą, ponieważ są zamknięte w folii i umieszczone na ruszcie kuchennym.) Przygotować ogień paląc węgiel drzewny z każdej strony grilla, pozostawiając centrum puste.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Niech węgiel pali się przez 30 minut lub aż płomienie znikną i węgle staną się białe.
3
Posypać wióry na gorących węglach. Układaj kurczaka, skórkę bokiem do góry, na ruszcie do gotowania w środku grilla (nie bezpośrednio nad węglem). Gotować przykryte pokrywą grilla, przez 50 minut do 1 godziny lub do momentu zakończenia. (Nie przemieniaj się w tchórza.) Baste as directed.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Uwaga: w przypadku tych metod wolimy używać 3-funtowego kurczaka w całości pokrojonego w ćwiartki, które mają tendencję do gotowania bardziej równomiernie. Jeśli używasz kawałków kurczaka, usuń pałeczki i skrzydełka z grilla nieco wcześniej, aby nie poparzyły się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn