Bezglutenowe Czekoladowe Babeczki Z Ciecierzycy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać bezglutenowe czekoladowe babeczki z ciecierzycy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz jajka, cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Bezglutenowe Czekoladowe Babeczki Z Ciecierzycy, Babeczki Czekoladowe Z Ciecierzycy (Low Carb / Gluten Free), oraz Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Wykonane Z Mąki Fasolowej Garbanzo-Moje Najlepsze Babeczki Bezglutenowe Do Tej Pory.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 kubków na muffinki lub linkę papierowymi wkładkami.
Roztop chipsy czekoladowe i olej kokosowy w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Wymieszaj ciecierzycę, jajka, cukier, proszek do pieczenia i ekstrakt wanilii w blenderze lub maszynce do gotowania na gładką masę.
Dodać masę czekoladową i zmiksować na gładką masę.
Wlać ciasto do przygotowanych muffinek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.