Bezglutenowe ciastka krabowe z pikantnym mlecznym Remoulade
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać bezglutenowe ciasta krabowe z pikantnym nabiału Remoulade spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 101 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis od Go Dairy Free ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ostry sos, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), Malina Molten Lava Cakes (bez ziarna, bezglutenowe, bezmleczne, paleo-friendly, 100% pełnoziarniste), oraz Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce ubij wszystkie składniki, aż do całkowitego połączenia.
Połącz mięso krabowe, pieprz, jajko, chrzan, sok z cytryny, sól i pieprz w dużej misce. Wchodzisz w 1/4 szklanki okruchów krakersów.Uformuj mieszaninę krabów w 2-calowe ciastka o grubości około 1/2 cala (w sumie około 16).Pogłębiać ciasta w pozostałych 3/4 szklanki okruchy cracker.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.