Bezglutenowa Włoska Wołowina z puree ziemniaczanym
Bezglutenowa włoska Wołowina z puree ziemniaczanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 31g białka, oraz 12g tłuszczu. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wody, masła, smażyć paprykę i cebulę, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Bezglutenowa Włoska Wołowina z puree ziemniaczanym, Puree Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe Pieczone Puree Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj mieszaninę pomidorów i smażyć warzywa na patelni. Gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 3 do 5 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala