Beer-B-Q Bull Horns
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Beer-B-Q Bull Horns. Jedna porcja zawiera 955 kalorii, 35g białka, oraz 50g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól z hikory, wytrzymałe wykałaczki, bębenki ze skrzydełkami z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitne. Byk przy rogach Martini, Krwawy Byk, oraz Rogi Migdałowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej grill. Jeśli używasz węgla drzewnego, umieść węgiel na 1 stronie grilla. Jeśli używasz kuchenki gazowej, zapal tylko połowę grilla.
W dużej misce wymieszaj cukier, chmiel, jęczmień słodowy, kminek, sól koszerną, przyprawę chili, pieprz, sól selera i sól wędzoną. Odłóż na bok.
W dużej misce ubij 1 butelkę piwa lager z 2 łyżkami mieszanki przypraw i oliwą z oliwek. Odłóż na bok.
W rondelku wymieszaj pozostałą butelkę piwa lager i sos barbecue, aby uzyskać polewę piwną.
W przypadku "rogów byka" odetnij skórę i ścięgna wokół podstawy bębna. Wepchnij mięso z kurczaka w kulkę, tworząc kształt "podobny do lizaka". Zawiń kulkę mięsa z kurczaka paskiem zwykłego boczku. Przymocuj boczek do bębna, nabijając wykałaczką.
Umieść rogi byka w misce z marynatą i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę do nocy.
Usuń rogi byka z marynaty.
Obficie posyp mieszanką przypraw.
Umieść po pośredniej (nieoświetlonej) stronie grilla i zamknij pokrywę.
Gotuj, od czasu do czasu obracając, aż soki z kurczaka będą klarowne, a boczek będzie chrupiący, około 30 do 40 minut.
Udusić polewą piwną, grillować, często obracać, aby skarmelizować, około kolejnych 10 minut.
Uwaga: ten przepis zawiera więcej mieszanki przypraw, których będziesz potrzebować, ale będzie przechowywany przez kilka miesięcy w szczelnie zamkniętym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu. Resztki glazury piwnej będą przechowywane w lodówce do 1 tygodnia.