Beer-B-Q Bull Horns

Beer-B-Q Bull Horns
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Beer-B-Q Bull Horns. Jedna porcja zawiera 955 kalorii, 35g białka, oraz 50g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól z hikory, wytrzymałe wykałaczki, bębenki ze skrzydełkami z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitne. Byk przy rogach Martini, Krwawy Byk, oraz Rogi Migdałowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. Jeśli używasz węgla drzewnego, umieść węgiel na 1 stronie grilla. Jeśli używasz kuchenki gazowej, zapal tylko połowę grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W dużej misce wymieszaj cukier, chmiel, jęczmień słodowy, kminek, sól koszerną, przyprawę chili, pieprz, sól selera i sól wędzoną. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Słód JęczmiennySłód Jęczmienny
Sól SelerowaSól Selerowa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W dużej misce ubij 1 butelkę piwa lager z 2 łyżkami mieszanki przypraw i oliwą z oliwek. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W rondelku wymieszaj pozostałą butelkę piwa lager i sos barbecue, aby uzyskać polewę piwną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
W przypadku "rogów byka" odetnij skórę i ścięgna wokół podstawy bębna. Wepchnij mięso z kurczaka w kulkę, tworząc kształt "podobny do lizaka". Zawiń kulkę mięsa z kurczaka paskiem zwykłego boczku. Przymocuj boczek do bębna, nabijając wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
6
Umieść rogi byka w misce z marynatą i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Usuń rogi byka z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
8
Obficie posyp mieszanką przypraw.
9
Umieść po pośredniej (nieoświetlonej) stronie grilla i zamknij pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Gotuj, od czasu do czasu obracając, aż soki z kurczaka będą klarowne, a boczek będzie chrupiący, około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
11
Udusić polewą piwną, grillować, często obracać, aby skarmelizować, około kolejnych 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Uwaga: ten przepis zawiera więcej mieszanki przypraw, których będziesz potrzebować, ale będzie przechowywany przez kilka miesięcy w szczelnie zamkniętym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu. Resztki glazury piwnej będą przechowywane w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn