Smoky Pieczone W Piecu Chipsy Ziemniaczane

Smoky Pieczone W Piecu Chipsy Ziemniaczane
Smoky pieczone w piecu chipsy ziemniaczane może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Pieczone w piekarniku chipsy ziemniaczane z kremowym dipem Sriracha, Lżejsze hamburgery z jagnięciną z frytkami z pieca dymnego, oraz Dymny Hummus Z Pieczonymi Chipsami Tortilla.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Używając krajalnicy do mandoliny lub ostrego noża, pokrój ziemniaki w grube na 1/8 cala rundy. Osusz warstwami ręczników papierowych, aby wchłonąć jak najwięcej wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
NóżNóż
3
W dużej misce wrzucić plastry ziemniaków z olejem, następnie wrzucić wędzoną paprykę, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; ułożyć w jednej warstwie na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka WędzonaPapryka Wędzona
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec, aż rumiane i krawędzie ziemniaków podnieść lekko z blachy do pieczenia, 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Całkowicie schłodzić i przechowywać w hermetycznym pojemniku do 1 dnia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn