Smoky Pieczone W Piecu Chipsy Ziemniaczane
Smoky pieczone w piecu chipsy ziemniaczane może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Pieczone w piekarniku chipsy ziemniaczane z kremowym dipem Sriracha, Lżejsze hamburgery z jagnięciną z frytkami z pieca dymnego, oraz Dymny Hummus Z Pieczonymi Chipsami Tortilla.
Instrukcje
Używając krajalnicy do mandoliny lub ostrego noża, pokrój ziemniaki w grube na 1/8 cala rundy. Osusz warstwami ręczników papierowych, aby wchłonąć jak najwięcej wilgoci.
W dużej misce wrzucić plastry ziemniaków z olejem, następnie wrzucić wędzoną paprykę, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; ułożyć w jednej warstwie na blachach do pieczenia.
Piec, aż rumiane i krawędzie ziemniaków podnieść lekko z blachy do pieczenia, 20-25 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Całkowicie schłodzić i przechowywać w hermetycznym pojemniku do 1 dnia.