Żeberka i kapusta kiszona
Żeberka i kapusta kiszona może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis ma 898 kalorii, 46g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka żeberek wieprzowych, wino, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 79 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Żeberka, Herbed Spareribs, oraz Żeberka Z Grilla.
Instrukcje
Żeberka brązowe: oddzielić żeberka i posypać solą.
Rozgrzać olej roślinny w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Dodać żeberka i brązowy je.
Wyjąć żeberka z garnka i dodać posiekaną cebulę do garnka. Podsmaż cebulę przez 3 protokół. Następnie dodać mielony czosnek na minutę. Powrót żeberka do garnka.
Dodaj kapustę kiszoną, wino, jagody jałowca, kminek:
Do garnka dodajemy kiszoną kapustę i wino.
Dodaj tylko tyle wody, aby pokryć żebra.
Dodaj 10 jagód jałowca i posypkę kminku do smaku.
Gotować na wolnym ogniu, aż mięso spadnie z kości: doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie z kości, w dowolnym miejscu od jednej do dwóch godzin.
Usuń kości i jagody jałowca.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać z gotowanymi ziemniakami. Pyszne z ketchupem, który tworzy słodki kontrast z kwaśną kiszoną kapustą, lub można użyć musztardy pełnoziarnistej.