Be My Valentine Cookie
Be My Valentine Cookie wymaga mniej więcej 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, serek śmietankowy, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Be My Valentine Cookie, The Ultimate Valentine ' s Day Cookie, oraz Walentynkowy Bukiet Ciasteczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę ciastek, jajko i mąkę.
Dodaj 2 oz. serek śmietankowy (rezerwa pozostałe 3 oz. serek śmietankowy), 2 łyżki masła i ekstraktu migdałowego; zmiksować. Uformuj ciasto w serce o wymiarach 12x13 cali na dużym arkuszu z ciasteczkami.
Piec w temperaturze 191° przez 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru wokół krawędzi. Schłodzić na blasze 20 minut. Ostrożnie wyjąć do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
Ubić cukier puder, 3 oz. serek śmietankowy, pozostałe masło i sok wiśniowy z mikserem elektrycznym na małej prędkości do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Wymieszać z wiśniami maraschino.
Rozłożyć na schłodzone ciastko.
Łyżka polewy czekoladowej, 2 łyżki stołowe, do dekoracyjnego Woreczka, z małą gwiazdką (#21); rura wokół krawędzi ciastka. Używanie zarezerwowanej wiadomości lukier pipe na ciastku.