Batony Z Masłem-Crunch Lemon
Batony z masłem-Crunch Lemon zajmuje około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów wymaga granulowanego cukru, mąki, białka, oraz soli. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Batony Z Masłem Crunch Lemon, Masło Crunch Batony Cytrynowo-Serowe, oraz Batony Crunch Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Odważyć lub lekko łyżką 5 uncji (około 1 szklanki) mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Dodaj mąkę do mieszaniny masła i ubijaj z małą prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Naciśnij skorupę na dnie 8-calowej kwadratowej metalowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Aby przygotować nadzienie, miejsce twarogu w maszynce; proces 2 minut lub do gładkiej, skrobanie boki miski raz.
Dodać cukier granulowany i 6 kolejnych składników (przez białko jaja), a następnie dokładnie wymieszać.
Wlać nadzienie na skórkę.
Piec w 350 przez 25 minut lub do zestawu (krawędzie będą lekko rumiane). Super. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem przed podaniem.