Bangin ' Smokey Beef Mostek

Bangin ' Smokey Beef Mostek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Bangin ' Smokey mostek wołowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1271 kalorii, 160g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 11,13 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać mostek wołowy, sól czosnkowa, czosnek w butelce, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Przyprawiony mostek wołowy z sosem Smokey BBQ (Texas), Tipsy z polędwicy wołowej z sosem pieprzowym, oraz Mostek wołowy BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać bulion wołowy, 2 łyżki ciekłego dymu, 1/4 szklanki sosu Worcestershire, sól czosnkowa i cebula w proszku w misce i wlać do zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj mostek, płaszcz z marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i uszczelnić worek. Marynować w lodówce przez 24 godziny. Odwróć torebkę kilka razy, aby mięso było równomiernie marynowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
3
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść czosnek, 1 łyżka płynnego dymu i 1 łyżka sosu Worcestershire w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlej piwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
6
Zdjąć mostek z marynaty i strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
7
Umieść mostek do naczynia do pieczenia, a top z krążków cebuli. Naczynie szczelnie przykryć folią aluminiową, a pozostałą marynatę wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w nagrzanym piekarniku do bardzo miękkiego, około 5 godzin. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 150 stopni F (65 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lagier Meredith Syrah. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 53 dolarów.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
#30 Wine Spectator Top 100 2013Wykwintne wino, przekonujące i złożone. Kwiatowe perfumy, odrobina pieprzu, eleganckie i zrównoważone. Brak ostrych krawędzi. I będzie jeszcze lepiej przez wiele lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia57
Magazyn