Balsamiczne Glazurowane Warzywa Pieczone

Balsamiczne Glazurowane Warzywa Pieczone
Balsamiczne glazurowane pieczone warzywa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 113 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasternak, ząbki czosnku, rzepa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa natarta koprem włoskim z warzywami balsamicznymi, Balsamiczne-Glazurowane Warzywa Korzeniowe, oraz Żeberka pieczone z warzywami Chianti i glazurą balsamiczną.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn