Fabulous Fish pie to pescatarian przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 49g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udać się do sklepu i odebrać a) lato zostało opóźnione ; lub, niedyed plamiak, b) ostatni weekend był tegoroczny przydział lato - mam nadzieję, że się podobało, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Bajeczny gulasz rybny, Bajeczna Krówka, oraz Bajeczna Frittata.
Instrukcje
1
Ziemniaki obieramy i gotujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2
Usuń skórę z ryby (jeśli to konieczne) i pokrój na 3 cm kawałki. W dużym rondlu wymieszaj 350 ml mleka, śmietany, wina, liścia laurowego i pieprzu i zagotuj. Dusić delikatnie przez 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i przenieść kawałki ryby na talerz do drenażu. Odcedzić i zaparować płyn, a ugotowaną rybę oraz krewetki rozsypać na podstawie dużego, płytkiego pieca-odpornego dish.In czysty rondel, roztopić 50 g masła, dodać mąkę i dobrze wymieszać. Gotować przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia. Stopniowo dodawaj płyn do gotowania z ryby, ubijając go trochę na raz, a następnie wracaj do ognia. Doprowadzić delikatnie do wrzenia i pozostawić na wolnym ogniu delikatnie przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Zdjąć z ognia, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z posiekanym koperkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Koper
5
Zalać rybę w płytkim naczyniu. Rozgrzej piekarnik do 200C. ziemniaki rozgrzej z pozostałym masłem i mlekiem, aby uzyskać gładką, kremową masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Rozłóż ryby w naczyniu odpornym na piekarnik, aby całkowicie pokrył rybę, możesz zdobyć wzory w zacieru widelcem, jeśli czujesz się tak skłonny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Posypać tartym serem zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
8
Piec w temperaturze 200C przez około 35 minut, aż ładnie się zarumienią i bulgotną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Podawać z gotowaną na parze fasolką szparagową lub groszkiem miętowym (lub, w moim przypadku) cytrynowym tymiankiem i pełnowartościowym białym winem.Więcej pyszności dla ciebie!Moiras New England Clam chowder
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.