Babeczki cynamonowe z lukrem z serem śmietankowym i orzechami pekan
Przepis babeczki cynamonowe z lukrem i orzechami pekan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 300 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bitą śmietaną ser lukier, pekan, kubki do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Roladki cynamonowe z orzechami pekan i lukrem z serem cytrynowym, Ciasto cynamonowe z lukrem twarogowym, oraz Babeczki cynamonowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Umieść Kubki Do Pieczenia Reynolds w każdej z 18 filiżanek do muffinek o regularnym rozmiarze. W małej misce wymieszać cukier i cynamon; odstawić.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Napełnij kubki muffin około 1/2 pełne. Łyżka Hojny 1/4 łyżeczki cukru cynamonowego na środku ciasta w każdej filiżance; górny cukier cynamonowy z pozostałym ciasto podzielone równomiernie między filiżanki. W każdej filiżance obracaj ciasto wykałaczką, aby uzyskać efekt spirali.
Piec około 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Umieść lukier w ozdobnej torbie wyposażonej w okrągłą końcówkę #2
Zaczynając od zewnętrznej krawędzi babeczek, lukier rurowy w spiralny wzór, stopniowo podnosząc się do szczytu w centrum; dekoruj orzechami pekan.