Arroz Rojo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Arroz Rojo. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serrano chile, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Meksykański Ryż Czerwony (Arroz Rojo), Arroz Rojo (Meksykański Czerwony Ryż), oraz Meksykański Ryż Czerwony (Arroz Rojo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą tarki pudełkowej zetrzyj pomidor do średniej miski, odrzucając skórkę pomidora.
Rozgrzać olej w średnio ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i saute aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z ryżem i gotować, aż lekko tosty, o 3 protokół.
Dodać bulion, sos pomidorowy i startego pomidora i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj serrano, kolendra gałązka i sól, do smaku. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, aż płyn jest wchłaniany i ryż jest miękka, o 15 protokół.
Wyłącz ciepło pod patelnią. Przykryć ryż i odstawić na 8 protokół. Ryż napełnij widelcem, przelej do miski i podawaj.