Arbuzowa Galaretka
Arbuz Jello jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, kulki arbuza, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Arbuz Jello Shots-2 Sposoby, Arbuz Limonka Galaretka Shots, oraz Margarita Jello Shots of the Jello Masters dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę nad 1 szklanką zimnej wody w małej szklanej misce i odstawić 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej, aż gorące i żelatyna topi się, około 1 minuty.
Dodać cukier, ubijając do rozpuszczenia.
Miksturę ubić do soku z arbuza. Podzielić mieszaninę między 6 szklanych naczyń (około 8 oz. każdy). Schłodzić do Ustawienia, około 2 godzin.
Na wierzchu każdej porcji kilka kulek melona, odrobina bitej śmietany i posypka mięty.