Arbuz-Berry Slush

Arbuz-Berry Slush
Arbuz-jagodowy błoto wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz Maliny w syropie, wodę gazowaną, arbuza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Watermelon Slush, Strawberry-watermelon Slush, oraz Strawberry Watermelon Slush.

Instrukcje

1
Umieść kostki arbuza w jednej warstwie na płytkiej patelni; zamrozić do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć arbuza z zamrażarki; odstawić 5 minut. Upuść arbuza przez zsyp robota kuchennego z uruchomionym procesorem; proces aż do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodać kawałki mrożonych malin na przemian z wodą gazowaną; przetwarzanie aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
4
Podawać natychmiast.
5
Wskazówka:jest to świetny przepis, aby, gdy masz połowę arbuza pozostał. Lub można zastąpić pojemniki z kostkami arbuza z sekcji produktów w supermarkecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn