Almond-crusted Sole

Almond-crusted Sole
Almond-crusted Sole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, ścinane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podeszwa ze skorupą kokosową, Orzechowa Podeszwa z cytrusową salsą, oraz Phyllo-crusted Petrale Sole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 z półką ustawioną na górnym poziomie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać obie strony filetów 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz, a następnie ustawić na blasze wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Szczotka Topy filetów z 2 łyżeczki. oliwę z oliwek i wycisnąć trochę cytryny na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CytrynaCytryna
4
Połączyć panko, parmezan, orzechy, pietruszka, skórka, Pozostałe 1 łyżeczka. oliwa z oliwek, szczypta soli i pieprzu. Filety równomiernie przykryć mieszanką migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MigdałyMigdały
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
OrzechyOrzechy
5
Piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta w centrum, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać z większą ilością cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn