Nigdy nie można mieć zbyt wiele szkockich przepisów, więc dać 1000 kalorii wołowiny Wellington spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $11.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1011 kalorii, 47g białka, oraz 76 g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 17 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pasztet z foie gras, ciasto francuskie, polędwicę wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Beef Wellington, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington.
Na patelni piecz wołowinę na środku piekarnika przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 120 stopni F Po włożeniu do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
W ciężkiej patelni gotować grzyby w maśle, sól i pieprz na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cała ciecz wydzielają odparowuje i mieszanina jest prawie sucha.
Dodać śmietanę i gotować, aż śmietana zgęstnieje i pokryje tył łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
Filet rozprowadzić równomiernie na pate de foie gras, pokrywając wierzch i boki, a grzyby rozłożyć równomiernie na pate de foie gras. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 funt ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 20 na 12 cali lub wystarczająco duży, aby całkowicie zamknąć filet. Lekko ubić białko w małej misce i odstawić. Ubij żółtko z wodą, aby umyć jajko i odstawić. Obtaczony filet ostrożnie odwróć pod środek ciasta i złóż długie boki ciasta, aby zamknąć filet szczotkując krawędzie ciasta białkiem, aby je zamknąć. Zagięte końce ciasta na filet i zapieczętować pozostałym białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Foie Gras
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Odmiany Grzybów
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Przelać filet, szew bok w dół do galaretki-roll patelni lub płytkiej patelni do pieczenia i umyć ciasto z niektórych jaj umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Rozwałkuj dodatkowe ciasto i wycinaj kształty ozdobnymi frezami. Ułożyć wycięcia na cieście dekoracyjnie, umyć je pozostałym myciem jajecznym i schłodzić filet przez co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć Ciasteczka
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
10
Piecz filet w środku rozgrzanego piekarnika 400 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F i piec filet przez 5 do 10 minut więcej, lub aż termometr mięsa rejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkiego mięsa i ciasto jest gotowane przez.
Dodaj mieszaninę maranta, bulion, trufle, i sól i pieprz, do smaku, i gotować sos na umiarkowanym ogniu, mieszając, uważając, aby nie dopuścić do wrzenia, przez 5 minut, lub do momentu zagęszczenia. Poluzuj filet z galaretki, przenieś go 2 szpatułkami na podgrzewany talerz i udekoruj rukolą.