1000 Kalorii Wołowina Wellington

1000 Kalorii Wołowina Wellington
Nigdy nie można mieć zbyt wiele szkockich przepisów, więc dać 1000 kalorii wołowiny Wellington spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $11.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1011 kalorii, 47g białka, oraz 76 g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 17 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pasztet z foie gras, ciasto francuskie, polędwicę wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Beef Wellington, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na patelni piecz wołowinę na środku piekarnika przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 120 stopni F Po włożeniu do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Niech filet ostygnie całkowicie i wyrzucić boczek i sznurki. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i zarezerwować soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
W ciężkiej patelni gotować grzyby w maśle, sól i pieprz na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cała ciecz wydzielają odparowuje i mieszanina jest prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać śmietanę i gotować, aż śmietana zgęstnieje i pokryje tył łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
Filet rozprowadzić równomiernie na pate de foie gras, pokrywając wierzch i boki, a grzyby rozłożyć równomiernie na pate de foie gras. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 funt ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 20 na 12 cali lub wystarczająco duży, aby całkowicie zamknąć filet. Lekko ubić białko w małej misce i odstawić. Ubij żółtko z wodą, aby umyć jajko i odstawić. Obtaczony filet ostrożnie odwróć pod środek ciasta i złóż długie boki ciasta, aby zamknąć filet szczotkując krawędzie ciasta białkiem, aby je zamknąć. Zagięte końce ciasta na filet i zapieczętować pozostałym białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Foie GrasFoie Gras
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
PasztetPasztet
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Przelać filet, szew bok w dół do galaretki-roll patelni lub płytkiej patelni do pieczenia i umyć ciasto z niektórych jaj umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Rozwałkuj dodatkowe ciasto i wycinaj kształty ozdobnymi frezami. Ułożyć wycięcia na cieście dekoracyjnie, umyć je pozostałym myciem jajecznym i schłodzić filet przez co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
10
Piecz filet w środku rozgrzanego piekarnika 400 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F i piec filet przez 5 do 10 minut więcej, lub aż termometr mięsa rejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkiego mięsa i ciasto jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Odstawić filet na 15 minut. W rondlu gotuj zarezerwowane soki z patelni i Madery, aż mieszanina zostanie zmniejszona o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Dodaj mieszaninę maranta, bulion, trufle, i sól i pieprz, do smaku, i gotować sos na umiarkowanym ogniu, mieszając, uważając, aby nie dopuścić do wrzenia, przez 5 minut, lub do momentu zagęszczenia. Poluzuj filet z galaretki, przenieś go 2 szpatułkami na podgrzewany talerz i udekoruj rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Podawać filet pokrojony w plastry o grubości 3/4 cala, z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 17 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn