Żurawinowo-pomarańczowy Smaczek z miętą

Żurawinowo-pomarańczowy Smaczek z miętą
Żurawinowo-pomarańczowy smak z miętą to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 152 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żurawiny, cukru, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Żurawinowo-pomarańczowy Smaczek z miętą, Żurawinowo-pomarańczowy Smaczek z miętą, oraz Żurawinowy smak z grejpfrutem i miętą.

Instrukcje

1
Pulse dwa worki 12 uncji świeże (lub mrożone, rozmrożone)żurawiny w przetwórni żywności dokorzecznie posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
2
Przenieś do dużego worka. Drobna tarka2 łyżeczki skórki pomarańczowejz 1 z 4 pępków; odstawić.Używając ostrego noża do parowania, Usuń peeland white pith zoranges. Pracuje nad średniowłóknem, przeciętym między membranami, ażeby uwolnić lubżegmenty. Coarselychop segmentów; dodać do żurawiny. Mieszanie3 / 4 szklanki cukru, 1/2 szklanki mielonej czerwonej cebuli, 1/4 szklanki posiekanej świeżej mięty, 1 łyżka stołowa mielonej obranej i zaprawiona w żurawinie. Okładka; letstand w temperaturze pokojowejfor 2 hours.DO naprzód: może być 1 dzień do przodu.Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PomarańczowyPomarańczowy
CukierCukier
MiętaMięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn