Żabnica owinięta w liście bananowca z imbirem, kolendrą, Chile i mlekiem kokosowym

Żabnica owinięta w liście bananowca z imbirem, kolendrą, Chile i mlekiem kokosowym
Żabnica owinięta w liście bananowca z imbirem, kolendrą, Chile i mlekiem kokosowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 568 kalorii, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, Żabnica, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Ryba owinięta w liście bananowca z Chile Rajas i Crema, Beef ' N Cornbread zawinięte w liście bananowca, oraz Kleisty ryż i chińska kiełbasa zawinięte w liście bananowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C/Gaz 8).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Aby liście bananowe były bardziej giętkie, przytrzymaj przez kilka sekund nad płomieniem gazowym. Zostawiając na boku ryby i ziołowe patyczki, wbić resztę składników w tłuczek i zaprawę, aby zrobić gęstą pastę i łyżkę trochę na każdym liściu bananowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Umieść rybę na wierzchu, a następnie łyżkę reszty pasty na wierzchu. Wkładanie boków i doprawianie ich gałązką rozmarynu lub liściem laurowym, aby je zabezpieczyć. To będzie wyglądać pięknie i jest naturalne, ale wiem, że używam kołka na ubrania lub sznurka, aby trzymać to wszystko razem. To nie będzie idealne uszczelnienie, ale to pozwala mu oddychać i pary, pozwalając zaparzać smaki, tak odważny i smaczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Połóż paczki na tacy i piecz przez 15 minut, następnie wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podaję poszczególne paczki na talerzach przy stole i pozwalam moim przyjaciołom je poddać sekcji. Po otwarciu pachnąca para unosi się i pachnie fantastycznie.
6
Podawać z gotowanym ryżem, aby zmyć soki, to wszystko, co musi być. Koniec historii, zrobione, Śliczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn