Święto Dziękczynienia Indyka Solanki
Solanka z indyka Dziękczynienia może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 71g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 20 i kosztuje $2.59 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, nasiona kolendry, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Spróbuj Święto Dziękczynienia Indyka Solanki, Solanka Z Indyka I Planowanie Menu Dziękczynienia, oraz Jak suszyć solankę indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wodę, bulion z kurczaka i sól razem w 5-galonowym wiadrze z pokrywką, aż sól się rozpuści.
Dodać czosnek, rozmaryn, cebula, bazylia, pikantny, majeranek, tymianek, estragon, oregano, pieprz, i kolendra i dobrze wymieszać. Wymieszać 2 szklanki lodu do solanki.
Umieścić indyka w solance, wypełniając jamę solanką.
Dodaj tyle lodu do wiadra, aby pokryć indyka. Bezpieczna pokrywa na wiadrze. Obracaj wiadro z boku na bok, aby schłodzić wodę. Przechowywać w lodówce indyka i wiadro, napełniania lodem co 2 godziny w razie potrzeby, 12 do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć. Solankę należy wyrzucić.
Umieścić indyka na stojaku wewnątrz patelni do pieczenia.
Piecz indyka w nagrzanym piekarniku, fastrygując co 30 do 40 minut, aż nie będzie już różowy w kości, a soki będą jasne, od 5 do 6 i pół godziny. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C).
Wyjmij indyka z piekarnika, przykryj podwójną blachą folii aluminiowej i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.