Świąteczny Sernik Irish Cream
Przepis świąteczny Sernik Irish Cream może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 4 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 25. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zimną bitą polewę, serek philadelphia, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Irish Cream No-Bake, Irlandzki Sernik truskawkowo-śmietankowy, oraz Sernik Irish Cream Karmelowy.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy, 1/4 szklanki cukru i masła; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Żelatynę posypać 1/4 szklanki wody w małym rondlu; odstawić 1 min. Gotować i mieszać na małym ogniu 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Beat twarożek, pozostały cukier i kakao w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo ubić mieszaninę żelatyny, a następnie pozostałą wodę i Likier; przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; zalać skórką. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Tymczasem roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; użyj do loków czekoladowych. (Patrz Wskazówka.)
Top sernik z czekoladowymi loczkami tuż przed podaniem.