Świąteczny Sernik Irish Cream

Świąteczny Sernik Irish Cream
Przepis świąteczny Sernik Irish Cream może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 4 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 25. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zimną bitą polewę, serek philadelphia, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Irish Cream No-Bake, Irlandzki Sernik truskawkowo-śmietankowy, oraz Sernik Irish Cream Karmelowy.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy, 1/4 szklanki cukru i masła; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2
Żelatynę posypać 1/4 szklanki wody w małym rondlu; odstawić 1 min. Gotować i mieszać na małym ogniu 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Beat twarożek, pozostały cukier i kakao w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo ubić mieszaninę żelatyny, a następnie pozostałą wodę i Likier; przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; zalać skórką. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Tymczasem roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; użyj do loków czekoladowych. (Patrz Wskazówka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Top sernik z czekoladowymi loczkami tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn