Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj świąteczne owocowe ciasteczka. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, mąkę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Świąteczne Owocowe Ciasteczka, Świąteczne Owocowe Ciasteczka O Obniżonej Zawartości Cukru, oraz Orzechowe, owocowe, świąteczne tarty muffin.
Pozostałą suchą mieszankę żelatyny połączyć z mąką i proszkiem do pieczenia. Ubij masło w dużej misce z mikserem, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
O Smaku Truskawkowym
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać cukier granulowany; ubijać, aż będzie lekki i puszysty. Zmiksować w jajku i wanilii. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)
5
Uformuj ciasto na 30 (1-calowe) kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia. Spłaszczyć dnem czystego szkła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec 8 do 10 min. lub do momentu, gdy brzegi są lekko rumiane. Ostudzić na blasze 1 min.