Świąteczna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną

Świąteczna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną
Świąteczna pieczeń wieprzowa z żurawiną może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 14 porcji z 172 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka skrobi kukurydzianej, pieczeni z łopatki wieprzowej, sosu żurawinowego z całych jagód i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Glazurowana Żurawiną, Łatwa Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną, oraz Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść pieczeń tłustą stroną do góry na wysmarowanej tłuszczem brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Piec bez przykrycia w 325° przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Umieść cebulę wokół pieczeni, przykryj i piecz przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W międzyczasie w rondelku połącz sos żurawinowy, sok pomarańczowy, skrobię kukurydzianą, skórkę pomarańczową, cynamon i sól; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Łyżka 3/4 szklanki na pieczeń i cebulę; odłóż pozostały sos na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Piec, od czasu do czasu fastrygując, 30-45 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°-170°, a cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Odstaw na 15 minut przed pokrojeniem.
7
SOS zarezerwowany na ciepło; podawać z pieczeniem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn