Świetna wielkanocna przekąska
Wielka Wielkanocna Przystawka trwa od początku do końca około 25 minut. Ta przystawka zawiera 130 kalorii, 8 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 48 centów za porcję. 3 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką cebulę, przyprawioną bułkę tartą, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Wielkanoc. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 23%. Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Crock Pot – świetna wołowina, świetna fasola, świetny dip! Farma Longmeadow, wspaniałe ciasteczka z kawałkami czekolady z Wielkiej Księgi O Davida Lebovitza i wielkanocny quiche na śniadanie wielkanocne | Kuchnia SimoneKuchnia Simone.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Jajka włóż do rondla i zalej zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast zdjąć z ognia. Przykryj i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 10–12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Jajka przekrój wzdłuż na pół i usuń żółtka.
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, cebulę i szynkę, aż dobrze się wymieszają. Wlać mieszaninę do jajek, przykrywając wierzch.
Umieść jajka w małym naczyniu do pieczenia. Spryskaj sprayem kuchennym i posyp bułką tartą.
Piec w nagrzanym piekarniku od 4 do 5 minut, aż będzie złociste i gorące.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Cuvee ślubne Iron Horse z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
To najbardziej romantyczna szampana Iron Horse. Opisujemy je jako niebezpiecznie, rozkosznie łatwe do picia, owocowe, wytrawne i eleganckie, z drobnymi bąbelkami i niezwykle długim finiszem.