Śniadanie Quesadilla Przepis

Śniadanie Quesadilla Przepis
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Śniadanie Quesadilla przepis może być doskonały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.58 za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką paprykę, czosnek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa), Śniadanie Quesadilla, oraz Śniadanie Quesadilla.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn