Śniadanie Bruschetta z Prosciutto, jajka w koszulce, i Ciepłej musztardy Vinaigrette

Śniadanie Bruschetta z Prosciutto, jajka w koszulce, i Ciepłej musztardy Vinaigrette
Przepis śniadanie Bruschetta z Prosciutto, jajka w koszulce i Ciepłej musztardy Vinaigrette jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, liście rozmarynu, ciepłą musztardę winegret i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Patelnia gotowane jajka z Prosciutto, Prosciutto i kanapki z jajkiem gotowanym w sosie musztardowo-winnym, oraz Jajka gotowane z prażonymi szparagami, Prosciutto i oliwą ze szczypiorku.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
BrojlerBrojler
2
Lekko posmarować 1 stronę każdego kromki chleba z 1 łyżką oliwy z oliwek i posypać rozmarynem, solą morską i pieprzem; tosty lekko, około 2 minut na stronę. Luźno przykryć tosty folią aluminiową, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Sól MorskaSól Morska
PieprzPieprz
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Wypełnij dużą patelnię wodą w ciągu 2 cali; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać ocet i 1/4 łyżeczki soli, i zmniejszyć ogień do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SólSól
5
Rozbij 1 jajko do małej miski lub miarki, uważając, aby nie złamać żółtka. Włącz jajko z miski na patelni szybko więc jajko zachowuje swój kształt, gdy uderza w wodę. Powtórz z pozostałymi jajami. Gotować 5 minut lub aż białka zestaw i cienki przezroczysty film tworzy się na żółtku. (Dla jędrniejszego żółtka gotować około 1 minuty dłużej.) Użyj łyżki szczelinowej, aby delikatnie wyjąć jajka z wody i umieścić je na papierowym ręczniku do osuszenia; przykryj luźno folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Usunąć luźne białka z brzegów jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Umieść plasterek bruschetta na każdym talerzu, a top z plasterkiem prosciutto i gotowane jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
ProsciuttoProsciutto
8
Mżawka 1 lub 2 łyżki ciepłej musztardy Vinaigrette na wierzchu każdego, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
MusztardaMusztarda
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn