Łosoś Z Tamaryndowca Z Trawą Cytrynową, Chilli I Imbirem

Łosoś Z Tamaryndowca Z Trawą Cytrynową, Chilli I Imbirem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj łososia z tamaryndowca z grilla z trawą cytrynową, Chilli i imbirem. Na $3.75 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cukier palmowy, łosoś, trawa cytrynowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać korzeń imbiru, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Pieczony łosoś z trawą cytrynową i imbirem, Grillowany łosoś chilli & kolendra z ryżem imbirowym, oraz Grillowany Łosoś Chilli & Cilantro Z Ryżem Imbirowym.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn