Łosoś wędzony z sosem Crème Fraîche na grzankach z szalotki

Łosoś wędzony z sosem Crème Fraîche na grzankach z szalotki
Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 30. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka koperku, koszerna sól, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś Wędzony Z Sosem Crme Frache Na Grzankach Z Szalotki, Tarta Z Wędzonym Łososiem Crème Fraîche, oraz Łosoś wędzony na gorąco z estragonem Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz creme frache, musztardę, koperek i sól. Przykryć i przechowywać w lodówce do 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
KoperKoper
SólSól
2
Brojler na ciepło. Ułóż kromki chleba na blachach do pieczenia. Tosty, aż lekko rumiane; obróć i tosty z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
3
Wyjąć z piekarnika i natrzeć 1 stronę tostów pokrojoną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Każdy kawałek pokroić na 4 Trójkąty.
5
Podawać z łososiem, sosem, tostami i plasterkami cytryny.Uwaga: łosoś jest drogi, ale jest elegancki, gdy podaje się go na dużym talerzu, a goście robią własne kanapki z otwartą twarzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
CytrynaCytryna
SOSSOS
6
Resztki łososia i sosu wymieszać następnego dnia z gotowanym spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane SpaghettiGotowane Spaghetti
łosośłosoś
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia6
Magazyn