Przepis Easy Chicken Tostada sałatki jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, N chunky salsa, sałata, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Tostada Pizza, Łatwe Sałatki Z Wołowiną Taco, oraz Sałatka Z Kurczakiem Tostada dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na kazdej z 4 plyt, umiescic 2 Tostada shells, lekko zachodzace.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.