Łatwa Zupa Z Łososia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj łatwej zupy z łososia. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 193 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pieprz dash, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwa Zupa Z Łososia, Łatwa Zupa Z Łososia, oraz Zupa z łososia z ikrą łososia, koperkiem i ziemniakami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy połącz ziemniaki, warzywa, cebulę, nasiona selera i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości warzyw.
Dodaj pomidory; dusić 5 minut dłużej.
W; duży rondel, roztopić masło. Dodaj mąkę, sól i pieprz do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj do mieszanki warzywnej z łososiem;podgrzej.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Łosoś działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować, jest Juve Y Camps Pinot Noir Brut rosé. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Ta cava uwodzi jasnym wiśniowo-czerwonym kolorem i pięknym musowaniem. Odzwierciedla charakter odmiany, z nutami wiśni i truskawek otoczonymi miodem, tostowym chlebem i lekką kwiecistością. Jest intensywny, świeży i żywiołowy w ustach, z bogatym, aromatycznym wykończeniem. Dobrze komponuje się z makaronem, wędlinami, japońskimi potrawami i wypiekami.