Łatwa Zupa Jęczmienna Wołowa
Łatwa zupa jęczmienna z wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,97 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 296 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cebulę, ziemniaki, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaka można śledzić to danie główne z Placek Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria zup wołowych-część 2: zupa z wołowiny i jęczmienia, Zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa wołowo-jęczmienna podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu gotować i mieszać wołowinę, grzyby, seler i cebulę, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Mieszać z mąką do zmieszania; stopniowo dodawać bulion. Wymieszać z marchewką, ziemniakami, pieprzem i solą. Doprowadzić do wrzenia. Mieszać w jęczmieniu.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45-50 minut lub do miękkości jęczmienia.
Ubić z mlekiem i koncentratem pomidorowym; podgrzać.