Łatwa ryba smażona na patelni z sosem cytrynowo-maślanym
Łatwa smażona Sola ryba z sosem cytrynowo-maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1900 kalorii, 177g białka, oraz 107 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 28,87 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, masło, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym, Sola z sosem cytrynowo-maślanym, oraz Sola cytrynowa z sosem maślanym krabowo-estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę wymieszać z przyprawioną solą i pieprzem w płytkim naczyniu.Filety rybne pogłębiać w mieszaninie mąki.
Podsmażyć filety w 2 partiach, Gotowanie z każdej strony (na dużym ogniu około 2 minut na stronę) lub aż po prostu gotowane przez; przenieść rybę na talerz, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Dodać pozostałe 4 łyżki masła i gotować na złoty kolor; dodać sok z cytryny, doprowadzić do wrzenia i dodać natkę pietruszki.SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
6
Polać rybę ciepłym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.