Zupa Ziemniaczano-Cebulowa
Zupa ziemniaczano-cebulowa wymaga około 1 godziny od początku do końca. Za 1,1 dolara za porcję, ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 364 kalorie, 14 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 osobom. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup wodę, ocet z czerwonego wina, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Zupa Ziemniaczano-Cebulowa, Zupa Ziemniaczano-Cebulowa oraz Zupa Krem Z Ziemniaków i Cebuli.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub garnku do zupy smaż cebulę na średnim ogniu na oleju przez 10-12 minut lub do uzyskania złotego koloru.
W tym samym czajniku brązowa wołowina; odpływ.
Dodać wodę, ziemniaki, ocet, bulion, sól, pieprz i zarezerwowaną cebulę; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać z pietruszką. Przełożyć do żaroodpornych misek. Na wierzch połóż ser szwajcarski, kromkę chleba i parmezan.
Piec w temperaturze 375° przez 10 minut lub do momentu, aż sery zaczną musować.