Zupa Ziemniaczana Bratwurst
Zupa ziemniaczana Bratwurst może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka szwajcarskiego sera, kapusty, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia Ziemniaczana Bratwurst, Bratwurst Z Plackami Ziemniaczanymi, oraz Niemiecka Sałatka ziemniaczana z Bratwurst dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy, połącz bratwurst, ziemniaki, wodę, cebulę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodać kapustę. Przykryć i dusić przez 10-15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać W 2-1 / 2 szklanki mleka.
Mąkę połączyć z pozostałym mlekiem, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.