Zupa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Pieczona zupa z warzyw korzeniowych może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, oliwę z oliwek, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, Zupa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Zupa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużą blachę do pieczenia wrzucić buraki, rzep, pasternak i cebulę z oliwą z oliwek i rozprowadzić w jednej warstwie. Pieczemy warzywa przez około 20 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż będą miękkie i złociste na brzegach.
Warzywa przełożyć do dużego rondla.
Dodać wywar, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. (Alternatywnie, użyj blendera zanurzeniowego do puree zupy.) Wrzucić zupę do rondla i delikatnie podgrzać. Doprawić solą i pieprzem. Wrzuć zupę do głębokich misek. Na wierzch polać odrobiną crme frache i posiekanym świeżym koperkiem i podawać od razu.