Zupa Z Owoców Morza, Styl Trieste: Brodetto Triestino
Zupa z owoców morza, styl Trieste: Brodetto Triestino jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 656 kalorii, 84g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 11,51 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka octu winnego, wina, węgorza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj White Seafood Brodetto, Jota triestina (zupa z fasoli i kiszonej kapusty z Triestu), oraz Zupa Z Owoców Morza W Stylu Amalfi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu i dodać czosnek i cebulę. Gotować na średnim ogniu, aż cebula i czosnek są lekko rumiane i zmiękczone, o 5 protokół.
Dodać seler i gotować 5 minut więcej. Wymieszać z octem i zmniejszyć go do prawie nic.
Dodać wino i 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie umieścić rybę w płynie z 1/2 natki pietruszki i zmniejszyć ogień do wysokiej gotować. Przykryć luźno i gotować, aż ryba jest całkowicie gotowane przez, o 15 do 20 protokół.
Pamiętaj, że nie mieszasz tego. Ryba powinna być podawana w całości. W ciągu ostatnich 5 minut gotowania dodaj małże. Gdy małże się otworzą, wymieszaj pozostałą pietruszkę i podawaj natychmiast, skropić dodatkową oliwą z oliwek w razie potrzeby.