Zupa Z Owoców Morza, Styl Trieste: Brodetto Triestino

Zupa Z Owoców Morza, Styl Trieste: Brodetto Triestino
Zupa z owoców morza, styl Trieste: Brodetto Triestino jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 656 kalorii, 84g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 11,51 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka octu winnego, wina, węgorza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj White Seafood Brodetto, Jota triestina (zupa z fasoli i kiszonej kapusty z Triestu), oraz Zupa Z Owoców Morza W Stylu Amalfi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu i dodać czosnek i cebulę. Gotować na średnim ogniu, aż cebula i czosnek są lekko rumiane i zmiękczone, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać seler i gotować 5 minut więcej. Wymieszać z octem i zmniejszyć go do prawie nic.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3
Dodać wino i 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie umieścić rybę w płynie z 1/2 natki pietruszki i zmniejszyć ogień do wysokiej gotować. Przykryć luźno i gotować, aż ryba jest całkowicie gotowane przez, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Pamiętaj, że nie mieszasz tego. Ryba powinna być podawana w całości. W ciągu ostatnich 5 minut gotowania dodaj małże. Gdy małże się otworzą, wymieszaj pozostałą pietruszkę i podawaj natychmiast, skropić dodatkową oliwą z oliwek w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn