Zupa z jajkiem II

Zupa z jajkiem II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Egg Drop Soup II. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 35 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Mieszanka zielonej cebuli, skrobia kukurydziana, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Jajkiem, Zupa Z Jajkiem, oraz Zupa Z Jajkiem.

Instrukcje

1
W średnim garnku wymieszaj zimny rosół z kurczaka ze skrobią kukurydzianą. Powoli podgrzać na średnim ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Roztrzepane jajko wlać do zupy i raz bardzo delikatnie wymieszać wokół garnka, aby rozbić jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
ZupaZupa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zupę natychmiast wyjąć z ognia, podzielić na cztery porcje i udekorować zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ZupaZupa

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn