Zupa z fasoli i boczku

Zupa z fasoli i boczku
Zupa z fasoli i boczku to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, chili w proszku, cannellini fasola fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa fasolowa z boczkiem, Zupa fasolowa z boczkiem, oraz Zupa z fasoli i boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, chili w proszku, i musztarda do kapieli na patelni; smażyć 3 protokół. Wymieszać z boczkiem, wodą i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 7 minut. Częściowo rozgnieść fasolę masą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
MusztardaMusztarda
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn